Looking For Anything Specific?

Datça Koyları : Datça Kargı Koyu - Datça Detay : Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler.

Datça Koyları : Datça Kargı Koyu - Datça Detay : Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler.. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Fotoğrafta görünmüyor ama ağaçların bulunduğu kısımda birçok çadır var. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. En doğusundan en batısına koylarını keşfedelim yarımadanın.

Denizi oldukça berrak ve temizdir. Şimdi gelin bakmaya bile doyamayacağınız en güzel datça koyları'nı birlikte gezelim; Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Şimdi sizlere datça'nın en güzel 5 koyu hakkında bilgiler veremeye çalışacağız. Fotoğrafta görünmüyor ama ağaçların bulunduğu kısımda birçok çadır var.

Datça Koyları
Datça Koyları from www.datcadetay.com
Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Denizi oldukça berrak ve temizdir. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. En doğusundan en batısına koylarını keşfedelim yarımadanın. Bazıları datça'nın türkiye'de denize girmek için en güzel yer olduğunu söyler.

Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü.

Datça koyları arasında en sevdiğim yerlerden akvayum koyu. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Suyu temiz mi, soğuk mu? Denizi oldukça berrak ve temizdir. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi bir denizi var. Datça gerence koyu'nda kamp yapmak serbest mi, datça'da nerede kamp yapılır, datça kamp alanları gibi konular hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz.

Şimdi gelin bakmaya bile doyamayacağınız en güzel datça koyları'nı birlikte gezelim; Denizi oldukça berrak ve temizdir. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy.

Datça'nın en güzel koyları hakkında faydalı bilgiler blog ...
Datça'nın en güzel koyları hakkında faydalı bilgiler blog ... from blog.ofix.com
Teknede geçirdiğimiz 2020 yazında en keyif aldığımız koyların başında datça koyları. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Suyu temiz mi, soğuk mu? Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Şimdi gelin bakmaya bile doyamayacağınız en güzel datça koyları'nı birlikte gezelim; İşte en iyi datça plajları. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı.

Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir? Bazıları datça'nın türkiye'de denize girmek için en güzel yer olduğunu söyler. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü, akvaryum, kızıl bük, kara bük, kuruca bükü, domuz bükü, çiftlik, karaincir, kargı, sarı liman. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Denizi taşlı olduğu için deniz ayakkabınız mutlaka olsun. Datça koyları arasında en sevdiğim yerlerden akvayum koyu.

Şimdi sizlere datça'nın en güzel 5 koyu hakkında bilgiler veremeye çalışacağız. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça koyları ve datça plajları. Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Datça gerence koyu'nda kamp yapmak serbest mi, datça'da nerede kamp yapılır, datça kamp alanları gibi konular hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz.

Datça Koyları | Balnet.net
Datça Koyları | Balnet.net from resimler.balnet.net
Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Şimdi sizlere datça'nın en güzel 5 koyu hakkında bilgiler veremeye çalışacağız. İşte en iyi datça plajları. Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy.

Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir? Denizi taşlı olduğu için deniz ayakkabınız mutlaka olsun. Denizi oldukça berrak ve temizdir. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede; Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik.

Datça'nın en güzel plajları ve koyları datça. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Posting Komentar

0 Komentar